No playback in sync map

Hello!

All of a sudden I cannot playback in the sync map of tentecle studio. I tried to restart, re-import, update the software but the problem remains. Any suggestions?

Best regards,

 

Olle

Tentacle Support Ulrich answered
    0

    Hi Olle,

    what kind of footage you are trying to sync (camera model and used codec type)? As always, a screenshot of the load in footage and sync-map does help. Does it make a difference if you switch on/off “keep camera audio”?

    Best,
    Ulrich

    Tentacle Support Ulrich answered
      0

      Hi Ulrich!

      Thank you for the swift response! We are using a Sony Fs7 and the MXF-codec . I should perhaps also clarify my question a bit: we have been filming for several days, each day has its own folder and timecode. Some of the days work perfectly fine while others does not (No audio-timecode found). We have used the same settings through the whole shooting and are puzzled about how random it lines up in the sync.   

      olle toftenow answered
        0

        The day in the screenshots miss a lot of audio timecode and playback in sync map doesnt work…

        olle toftenow answered
          0

          Hi Olle,

          when Audio TC is not recognized by a Sony FS7 most of the time this is the reason: http://forum.tentaclesync.com/question/audio-timecode-3/

          The reason for a black screen in Tentacle Sync Studio is not clear yet, does it also happen with only one FS7 file?

          Tentacle Support Ulrich answered
            ×

            Login

            Question stats

            • Active
            • Views78 times
            • Answers4 answers
            • Followers0 followers