“no audio timecode found”

907 viewsSoftware

Hello!

I have a problem, Tentacle sync doesn’t read the audio timecode of my audiofiles. It is written on it “no audio timecode found” , even if i try to do it manually. And so, it doesn’t syncronize anything.

I know it’s not a problem from the audio files because before the logiciel already recognized those same audiofiles. I guess the problem appeared since i registered for a trial version of Tentacle sync (before i had no license, and it was reading and syncronizing well)

Can you help me ?

Thank you very much !

0

Hi Marcel,

could you send me one of the files making troubles to support (at) tentaclesync (via wetransfer, dropbox or googledrive)?

Best,

Ulrich

unselected as best answer
0

Yes thank you very much, what is your adress please ?

Best,

Marcel

0

I have contacted you via email with further instructions…

0

Goodday to you all,

 

i have the same problem and cannot find a solution.

Please advice;)

Willem

0

Same Problem here.

Would be great if you could post solutions to the public instead of sending them via pm’s.

We are running into massive problems here with the Audio TC#s not getting recognized…

0

I have answered Willem’s specific question here last week:

http://forum.tentaclesync.com/question/audio-timecode-3/

For all other help regarding “no audio timecode found” there is no general answer. So it would the best to give me some more information about the setup you used (camera, sound recorder, frame rate) and what you are trying to do. Also screenshots are very helpful.

I only send pm’s when this is about how to send us footage. In the case of Marcel, I have written him a pm wich he did not answer until now. Otherwise I would have written a post to let the public know. Because that’s what a forum is for. To give answers.

Best,
Ulrich